Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.
Sök produkt
×

Sök produkt!

Välj språk
×

Välj språk

   

Miljö

Med våra produkter och system tillgodoses tekniska och estetiska krav och behov. Nya konstruktioners slankhet och form bibehålls. Gamla och renoverade byggnaders värden bevaras. I båda fallen uppnås det med hjälp av produkter som upppfyller kraven på ett sunt byggande.

Vårt ledningssystem är certifierat enligt ISO 14001 och vi arbetar ständigt med att minska vår miljöpåverkan.

Alla våra brandskyddsfärger och fogmassor är BASTA registrerade.
Vi kan även rekommendera en sökning på Byggvarubedömningen och Sunda Hus.

Vår miljöpolicy

Vi ska ha en miljösträvan som utgör en anledning att välja Protega som leverantör av produkter för expanderande brandskydd. Det innebär att vi ska utveckla och marknadsföra miljöanpassade produkter. Se till att säkerhet, omsorg om hälsa och miljö genomsyrar alla medarbetare i deras dagliga arbete.

Genom ständiga förbättringar och kompetensutveckling av medarbetare ska vi minimera vår miljöpåverkan. Vi ska aktivt arbeta tillsammans med våra intressenter för en minskad miljöpåverkan med fokus på ett hållbarhetstänk med livscykelperspektiv.

Visa ärlighet och öppenhet i våra kontakter med omvärlden. Bedriva en målinriktad utveckling där lagstiftning och myndigheternas regler ska ses som ett minimikrav.