Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.
Sök produkt
×

Sök produkt!

Välj språk
×

Välj språk

   

Kvalitet

Vårt ledningssystem är certifierat enligt ISO 9001 och vi arbetar med ständiga förbättringar vad gälller kvalitetsäkring. Varje tillverkad produkt har ett charge nummer. Vid genomgång av charge nummer kan alla ingående råvarors batcher identifieras. Allla våra produkter genomgår tillverkningskontroll och slutkontroll.
Med ett komplett sortiment av brandskydd för betong-, stål- och träkonstruktioner, brandtätning samt brandfogning är vi idag Nordens ledande tillverkare på området och en av de drivande inom EU. 
Våra produkter är kända för sin höga kvalitet och vi har en gedigen kunskap inom passivt brandskydd. 

Protega dit proffsen vänder sig!

Vår kvalitetpolicy

Vi ska erbjuda kvalitativa produkter, en hög teknisk kompetens och produkter som har ett dokumenterat hållbarhetstänk. Detta ska utgöra en anledning att välja Protega som leverantör, vilket medför att ett högre grepp om kvalitetsnivå, teknisk kompetens och hållbarhet än konkurrenterna skall eftersträvas. Vi marknadsför svenskt, säkert brandskydd! 

Vägen dit kräver ett fungerande verksamhetssystem. Våra medarbetare ska besitta mycket goda kunskaper inom det egna ansvarsområdet och erbjudas möjlighet till vidareutbildning för att säkerställa fortsatt utveckling. Förändringsförmåga är ett nyckelord hos Protega. Vi arbetar med strategisk kompetensutveckling. En kompetensutveckling som går i linje med våra strategier och vårt affärserbjudande, och som säkerställer att vi är en attraktiv och inkluderande arbetsplats.
Vår kvalitetspolicy innebär att vi alltid skall eftersträva att infria förväntningarna hos våra kunder, våra leverantörer, våra medarbetare och övriga intressenter med ett fokus på hållbarhet.