Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.
Sök produkt
×

Sök produkt!

SELECT LANGUAGE
×

SELECT LANGUAGE

     

Protega Steel 1001

2020-05-05

Brandskyddsfärg i världsklass!
Protega har mer än 30 års erfarenhet av att tillverka brandskyddsfärg. Det är en nischad bransch så vi känner väl till våra kollegor och flera av de största tillverkarna i världen ligger i Europa. På den svenska marknaden möter vi dem alla. Protega tillhör inte de största. Vi är ett mindre familjeföretag som specialiserat oss på produkter för passivt brandskydd.
Vår brandskyddsfärg Protega Steel 1001 är provad och certifierad efter både EN -standard och BS-standard. Det innebär att den efterfrågas och exporteras även till länder utanför Europa. Dess låga färgmängder för att möta föreskriven brandklass gör att den håller kostnaderna nere. Vid många beräkningar är det nästan halva mängden färg jämfört med andra brandskyddsfärger.
Den möter högsta miljökrav och är bedömd både av nationella och internationella företag som bedömer byggprodukter och kemiska produkter.
Bästa bedömning i Sunda Hus, Byggvarubedömningen, Svanenintyg, internationellt listad och får märkas med symbolen Red List Free. Det finns ingen annan brandskyddsfärg för stål som idag har samma höga miljöbedömning. För att känna på kvalitén rekommenderar vi att ni provar den. Vid test utfört av leverantör av airlessprutor har vår brandskyddsfärg utsetts som bäst i klassen. Då har vi jämförts med några av de fem största tillverkarna i världen. En summering av detta blir helt enkelt att vår produkt Protega Steel 1001 håller världsklass