Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.
Sök produkt
×

Sök produkt!

SELECT LANGUAGE
×

SELECT LANGUAGE

     

Tillsammans fortsätter vi vara starka!

2020-03-27

På Protega arbetar vi för högtryck för att se till att våra kunder runt om i landet ska få sina produkter levererade.

Situationen förändras snabbt och vi är nu extra tacksamma över att vi har egen produktion och tillverkar svenskt säkert brandskydd i vår fabrik i Trelleborg. För att säkerställa våra leveranser även i oroliga tider har vi fortsatt nära kontakt med våra emballage och råvaruleverantörer. I dagsläget är det stabilt, vi har inga produktionsproblem och inga problem med råvaruleveranser. För säkerhets skull har vi ändå ökat upp våra säkerhetslager för att kunna leverera även om läget förändras.

Vi arbetar även intensivt med att minska smittspridningen för att skydda våra medarbetare och hjälpa företag och branscher som har det extra svårt i dessa tider. Genom digitala verktyg och mötesplatser har vi lyckats hålla en god kommunikation både internt, med kunder och leverantörer.

Vi har våra bästa försäljningsmånader på våren och alla på Protega håller ett högt tempo med en starkare arbetsvilja än någonsin.

Vi satsar på att gå ur denna kris ännu starkare!