Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.
Sök produkt
×

Sök produkt!

Välj språk
×

Välj språk

   

Vår senaste värvning

2018-06-01

Morten Bjerknæs från Drøbak i Norge, är per den 1 juni 2018 internationell teknisk chef hos Protega AB. Morten började karriären i Oslo Energi där han ledde konstruktionen av högspänningssystem. 1994 blev han försäljnings­chef på Gori AS inom industriavdelningen. År 2000 värvades han till Hølen AS (Formar ­Industry) där han var VD i 3 år. 

De senaste 14 åren har Morten varit Business Development Manager på Akzo Nobel Coatings AS. Morten har lång erfarenhet av brandhämmande impregnering och beläggningssystem. Han är idag styrelseordförande för NBT (Nordiskt Brandskyddat Trä). Utöver sina kunskaper i brandskydd har Morten också gedigna meriter inom industriell trä­behandling.

Privat är Morten passionerad racerbåtsförare med ett förflutet som fabriksförare i Formel 1, något som hans dotter idag har tagit efter. Han är också involverad i skyttesporten och på återstående fritid jagar och fiskar han hemma på gården i Valdres, Norge.

Morten blir en viktig kugge i skapandet av ett mer internationellt orienterat Protega. Vi är glada att Morten valt att hjälpa oss inför denna spännande och viktiga satsning. Hans erfarenhet blir oumbärlig när vi ger oss in på nya marknader.